top of page

Biz Kimiz?

Merhaba,
Matematik Gazetesi MEV Ankara Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin yazı, çizim, tasarım, planlama ve yönetimleriyle çıkan süreli bir yayındır.

7 yıldır yayımlanmaktadır. Ä°lk sayısı 2013 yılı ÅŸubat ayında yayımlandı. Bu 7 yıl zarfında yaklaşık 160 Ã¶ÄŸrencimiz gazete içinde editörlük, yazarlık, çizerlik, tasarım, araÅŸtırma, redaksiyon ve baÅŸka konularda çalışarak gazetemize katkıda bulunmuÅŸtur.
Mart 2020 ye kadar her dönem 2, yılda 4 sayı olmak üzere her sayı 500 baskıya ve yıllık 2000 tiraja ulaşmıştır. Son basılı sayılarımız 35 farklı okul ve 21 kente ulaşmıştır.
Öğrencilerimiz pandemi döneminde basılı şekilde çıkaramadıkları gazetelerini online platformlara taşıma kararı alıp gazetede yazacakları konuları kısa postlara dönüştürmüştür. Bu postlar Facebook ve Instagram sayfalarında eş zamanlı olarak yayınlanmaktadır.
Sevgili takipçilerimiz bu kadar heyecanlı ve bir o kadar emek yüklü çalışmanın tanınmasına yardımcı olmak için postlarımızı beğenir ve yorumlarınız ile desteklerseniz seviniriz...
~Danışman Öğretmen Devrim Melekoğlu

BloÄŸu KeÅŸfedin
bottom of page